Az Astanga jóga formálja a tested és a lelked is!

Astanga jóga

Olyan mozgásformát keresel, mely többet nyújt, mint az eddig kipróbált, unalmas sportok? Ha eddig még nem hallottál az astanga jógáról, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj ezzel a páratlan dinamikus jógaformával, melyet gyakorolva tested és lelked teljesen újjászületik.

Az astanga vinyásza jóga nem hasonlítható a többi jógaformához, mivel a gyakorlatok kivitelezése egyhuzamban, megszakítás nélkül történik. Jógázás közben fokozatosan érezhető, ahogyan felfedezheted, teljes egészében feltárhatod belső énedet mind mentálisan, mind spirituálisan, valamint fizikális szinten. Tudatod kitágul, nyugodttá, kiegyensúlyozottabbá válsz, így könnyedén kezeled majd a szürke hétköznapok okozta stresszes élethelyzetek akadályait.

Az astanga jóga esetében emlegetett vinyásza szó jelentőségét a légzés és a mozgás összehangolása adja, emellett az ászanákat összekapcsoló mozdulatsort foglalja magába. Az astanga vinyásza jóga gyakorlása közben szervezetedben megnövekedett hőérzet keletkezik, mely megtisztítja a testet és a lelket; egészséges szinten tartja a hormonháztartást, megtisztítja és serkenti belső szerveid működését, erősíti a szívműködést, és a keringést, valamint a megnövekedett rugalmasságnak, hajlékonyságnak köszönhetően megerősíti izmaidat és ízületeidet, így elfelejtheted a kínzó derék-, és hátfájdalmat. Az intenzív méregtelenítés jótékony hatása hamar megnyilvánul majd külső szépségedben is, mivel a dinamikus jógaformának köszönhetően a testzsír százalék jelentősen lecsökken, ezáltal súlyvesztés következik be, vagyis az alakod karcsúbb lesz, így pedig az önbizalmad is jelentősen megnő. Ha szeretnél egészségesen élni, megszabadulni az ízületi fájdalmaktól, növelni az állóképességedet, elősegíteni a méreganyagok kiürítését, növelni a koncentráció képességedet, valamint az alakodat formálni, akkor az astanga jóga a tökéletes választás számodra.

Találd meg a tökéletes mozgásformát, találd meg Önmagad, légy erős, egészséges, és győzd le a stresszes hétköznapokat a Mudityoga stúdió szakképzett oktatóival!

Hozzászólás